Υγιεινό bagel
1 μερίδες
Χρόνος Προετοιμασίας:10 λεπτά 
Συνολικός Χρόνος:10 λεπτά 

Συστατικά

    Image

    Υποκατάστατα Προϊόντων

    Για μία πιο ελαφριά εναλλακτική λύση, χρησιμοποιήσε το Philadelphia Light

    Δες τα υπόλοιπα προϊόντα
    Image

    το ήξερες?

    Όταν ολοκληρώσεις την συνταγή, δεν χρειάζεται να πετάξεις την συσκευασία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την επαναχρησιμοποιήσεις

    Εμπνεύσου εδώ!

    μέθοδος

    1. 1

      Ψήνετε το ψωμί Bagel και το κόβετε στη μέση. Στο κάτω μέρος απλώνετε Philadelphia Cottage Protein.

    2. 2

      Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και έπειτα το τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες και το τοποθετείτε πάνω στο Philadelphia.

    3. 3

      Αναμειγνύετε τα αμύγδαλα με το μέλι και το τοποθετείτε στο πάνω μέρος της ζύμης του ψωμιού.

    4. 4

      Βάζετε το ένα μέρος της ζύμης πάνω στο άλλο και σερβίρετε.

    5. ImagePRO TIP Για περισσότερη απόλαυση: Βράζετε περίπου 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη με λίγο αλάτι και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και τα αφήνετε μέχρι να καραμελώσουν. Στη συνέχεια, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει πάνω σε λαδόκολλα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ζάχαρη καίει πολύ και τα αμύγδαλα είναι ζεστά μετά την ολοκλήρωση του μείγματος.

      ImagePRO TIP Επίσης, μπορείτε να καραμελώσετε τις φέτες μήλου: Πλένετε το μήλο, κόβετε τον πυρήνα με ένα κόπτη και τεμαχίζετε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνετε 1 κουταλάκι της σούπας βούτυρο, προσθέτετε 40γρ ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Η ζάχαρη γίνεται υγρή και μόλις καραμελώσει με καφέ χρώμα, μειώνετε τη θερμότητα και προσθέτετε τις φέτες μήλου (προσεκτικά να μη πιτσιλιστείτε και καείτε). Βράζετε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια αφήνετε τις φέτες να κρυώσουν.

    +

    Μην ντρέπεσαι, ρώτησέ μας ό,τι θες!

    Δες όλες τις συχνές ερωτήσειςImage

    Μπορεί να σου αρέσει

    Image

    Υγιεινό bagel

    clockΣυνολικός Χρόνος:10 λεπτά